Kundservice
Sverige | SEK kr
MATERIAL
Vi kurerar noggrant våra material för att säkerställa att de uppfyller de strängaste ekologiska standarderna. Genom att införliva innovativa, miljövänliga fibrer i våra produkter höjer vi inte bara dess kvalitet och hållbarhet utan stödjer också aktivt den cirkulära ekonomin och minimerar vår miljöpåverkan.

Våra etiskt framställda material, framställda med miljömässigt ansvarsfulla processer, bidrar till en grönare framtid för vår planet samtidigt som de utgör essensen av hållbar lyx.
VÅRT SIDE
CERTIFIERING
Certifierat siden säkerställer inte bara tygets kvalitet utan återspeglar också ett engagemang för hållbara och miljömässigt ansvarsfulla produktionsmetoder.
FÖR ATT SÄKRA HÅLLBARHETEN HOS VÅRT SIDE,
 • vi använder endast silke från leverantörer som följer humana normer för behandling av silkesmaskar. Undvik missbruk eller exploatering.
 • vi stödjer anläggningar som tillåter silkesmaskar att leva under naturliga förhållanden som passar deras behov innan de producerar kokonger.
 • vi ser till att matkällor som ges till silkesmaskar är hållbara och giftfria, som att mata ekologiska mullbärsblad.
 • vi använder avsmutsning och silkesextraktionstekniker som använder giftfria reagenser som tvål och vatten snarare än starka kemikalier.
 • vi betalar arbetare från sidenjordbruk och andra leverantörer rättvist och ger säkra, etiska arbetsförhållanden.
  INNOVATIONER
  Visa inte bara upp mångsidigheten hos detta lyxiga sidenmaterial utan öppnar också nya vägar för hållbart och miljövänligt mode.
  KASHMER & MERINOULL
  Njut av den överlägsna komforten av lyxig kashmir och merinoull, omsluter dig i oöverträffad mysighet och sublim komfort.
  PRODUKT & FÖRPACKNING
  Hållbarhet är djupt rotad i våra varumärkesvärderingar, och vi är noga med att säkerställa att våra siden- och kashmirprodukter uppfyller de högsta ekologiska standarderna. Vårt innovativa tillvägagångssätt omfattar alla aspekter av våra erbjudanden, från att införliva miljövänliga fibrer i våra lyxiga textilier till att designa produkter som främjar livslängd och minskar avfall.

  Vi inser också miljöpåverkan av förpackningar, vilket är anledningen till att vi har vidtagit medvetna åtgärder för att minimera avfall och använda miljömedvetna material i våra förpackningslösningar. Genom att anamma återvunna, biologiskt nedbrytbara och återanvändbara material bidrar vi aktivt till en grönare framtid och främjar vårt engagemang för den cirkulära ekonomin.
  NOLL LAGER
  Främjar hållbarhet genom att minska avfall, kostnader och överproduktion som bidrar till modeindustrins miljöpåverkan.
  NOLL AVFALL
  Maximerar resurser och minimerar avfall, främjar hållbarhet genom att minska industrins miljöpåverkan.
  NOLL SKROT
  Minimerar textilavfall och minskar industrins miljöpåverkan, främjar hållbarhet genom återvinningsbar förpackning.
  SERVICE & VÅRD
  Vi är dedikerade till att tillverka siden- och kashmirprodukter som uppfyller de högsta ekologiska standarderna, och vi brinner lika mycket för att leverera exceptionella tjänster och omsorg till våra uppskattade kunder. Denna holistiska inställning till hållbarhet sträcker sig bortom våra produkter och omfattar vår kundinteraktion, support och vägledning.

  Vårt uppmärksamma kundserviceteam är utbildat för att ge expertråd om produktvård och underhåll, vilket hjälper dig att bevara skönheten och integriteten hos dina siden- och kashmirartiklar. Genom att erbjuda detaljerade skötselinstruktioner och miljövänliga rengöringsrekommendationer ger vi dig möjlighet att göra välgrundade val som förlänger livslängden på dina inköp och minimerar deras miljöpåverkan.
  SILKEVÅRD
  Vårda dina produkter ömt med expertvård och säkerställ deras yttersta skönhet och livslängd.
  SILKEGUIDE
  Fördjupa dig i sidens rike med djup expertis, reda ut dess mysterier och få en djupare förståelse för detta utsökta tyg.
  Vi strävar också efter att våra tjänster, från frakt till returer och byten, är så miljövänliga som möjligt. Vårt engagemang för att minska avfallet, minimera vårt koldioxidavtryck och stödja cirkulär ekonomi återspeglas i varje aspekt av vårt varumärke.
  FAQ
  Lös alla dina problem och säkerställ bekymmersfria köp där du kan köpa med självförtroende och sinnesfrid.
  TERRACYCLE
  Gå ihop med internationella miljöorganisationer när vi förenas i att ta hand om vår planet, främja hållbara metoder som skyddar och bevarar jorden.