Silk Club Rewards
Topbanner Close
banner banner
Smyg i sandtvättad siden

Cirka

De snygga tygerna tvättas med sand, utsökt utarbetad med vår tvättprocess med sand, utstrålar mockaens mjukhet i kombination med siden naturliga skönhet.

Lyxig, lång och underbart varm, denna speciella kollektion ger dig noggrant designade sandtvättad sidenbitar för alla tillfällen på denna säsongs agenda.

mianliao
Elegant slät, rynk beständigt

Rynk beständigt tyg för enkelhet, i tidlösa mönster som du alltid kommer att uppnå. Vår sandtvättprocess involverar förtvätt och förkrympning av tyget innan du lägger till ett alkaliskt reagens för att ge tydlig mjukhet och motståndskraft mot rynkor. Resultatet? Sidenväsentligheter som används hela dagen (och säsongen!) Lång.

qingying
Siden så mjuk som mocka

Elegant utan ansträngning i smickrande silhuetter, silke tvättad med sand är tolkningen av en silkälskare av mockans mjukhet. Lämna de klassiska och mysiga dagarna framåt med supermjukt och delikat draperat tyg designat för att göra ett lyxuttalande den här säsongen.

guangze
Värme och komfort alltid under säsongen

Tillverkad med färgade höstlöv och frisk vinterluft i åtanke, glid från säsong till säsong till värmen av sandtvättad siden. När temperaturen sjunker, skapa minnen som du kommer att älska under de kommande åren, med detta övergivna tjocka tyg som erbjuder perfekt glans och matt glans.

Handla i serier av sandtvättad siden
 1. Sandtvättadsilke skjorta med epåletter
  1 690 kr
  15% OFF 4499kr+ | CODE: VDAYSE >

  Finns i färger

  Sandtvättadsilke skjorta med epåletter
  1 690 kr
  15% OFF 4499kr+ | CODE: VDAYSE >
 2. Sandtvättad Safari Jumpsuit
  3 380 kr
  20% OFF CODE: YEAR2023

  Finns i färger

  Sandtvättad Safari Jumpsuit
  3 380 kr
  20% OFF CODE: YEAR2023
 3. Sandtvättad Safari Trench Klänning
  3 040 kr
  15% OFF 4499kr+ | CODE: VDAYSE >

  Finns i färger

  Sandtvättad Safari Trench Klänning
  3 040 kr
  15% OFF 4499kr+ | CODE: VDAYSE >