Kundservice
Sverige | SEK kr
30-DAGARS PENGAR-TILLBAKA-GARANTI
Varje produkt som säljs av LILYSILK, om inget annat anges, backas nu upp av en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, eftersom du har lagstadgad rätt att ångra. Vi vill att du ska vara nöjd med ditt köp. Om du ändrar dig eller vill byta till en annan storlek, färg eller stil, returnerar du bara objektet / varorna inom 30 dagar efter mottagandet. Under vår 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti återbetalas ditt inköpspris. Du måste betala fraktkostnader för att returnera din artikel om det inte finns något kvalitetsproblem med beställningen.
Hur Man Initierar En Retur
Signin-01
LOGGA IN
Logga in på ditt LILYSILK-konto för att hitta 'My RMA' eller klicka på 'STARTA RETUR direkt.'
01
RequestanRMA
BEGÄR EN RMA
Klicka på 'Begär My Retur' och välj ordningen för att initiera en retur.
02
Submitreturninfo
SKICKA IN RETURINFORMATION
Välj de objekt du vill returnera, ange orsak, skick, upplösning och skicka.
03
print
SKRIV UT FÖRPACKNINGSSLIPP
När du har skickat in returen vänligen vänta på godkännandet. När du har godkänt, skriv ut RMA-paketet och lägg det i returpaketet.
04
GetRefunded
FÅ ÅTERBETALNINGEN
Ordna ditt returpaket med ditt lokala postkontor så behandlar vi dina returer så snart vi fått returen.
05
Allmän Returpolicy
1.
Alla returförfrågningar måste göras inom 30 dagar efter leverans av ditt paket.
2.
Följande poster kan inte returneras, återbetalas eller bytas: ① objekt på clearance, ②Silk Underkläder, ③Customized objekt, ④Monogrammed objekt, ⑤Face masker.
3.
Varorna måste returneras obrukna, otvättade, oskadade med alla originaletiketter bifogade. Vi accepterar inte en returnerad artikel som är sliten, skadad, tvättad eller förändrad på något sätt.
4.
Vänligen skriv ut RMA-paketet och bifoga det i returpaketet, eller försenat kommer vi inte längre att svara.
Notera:
 • Om du inte kan skriva ut RMA-formuläret råder vi dig som ett alternativ att skriva din beställningsinformation (ordernummer och e-postadress), skäl för retur eller byte samt andra kommentarer på ett papper. Bifoga denna i ditt returpaket.
 • Returnerade varor måste gå igenom returprocessen först innan de accepteras.
  FAQS
  Hur initierar jag en retur?
  Vi har gjort det enkelt för dig att initiera en ONLINERETUR HÄR
  Medlemmar Gäster Andra
  Om du har lagt beställningen via det registrerade kontot kan du begära en retur eller byte genom att klicka på "Mina returer" från din profil. Om du gjorde beställningen som gäst, vänligen påbörja en retur eller ett byte genom att klicka på länken "Starta en retur" . Kom i kontakt med vår kundtjänstrepresentant genom att skicka oss en biljett på ditt konto eller skicka e-post till support@lilysilk.zendesk.com, Ange vilken/vilka varor du vill returnera och anledningen till din retur.
  Notera:
  Alla varor måste tas emot tillbaka inom 30 dagar från det första leveransdatumet för att vara berättigade till retur. Alla returnerade varor måste vara i orörda, oanvända skick med originalförpackning, etiketter kvar och hygienfoder intakta. Observera att inköpsvaror, sidenunderkläder, skräddarsydda produkter, monogramvaror och ansiktsmasker betraktas som slutförsäljningsartiklar och kan inte returneras eller bytas ut.
  Måste jag betala för returfrakten?
  Du står själv för returportot. Du kan använda vilken fraktmetod du vill. Men en återbetalning för returportot kommer att ges i fallet med felaktiga, skadade eller felaktiga varor.
  Om du har mottagit en felaktig, skadad eller felaktig vara, skicka oss ett bifogat e-postmeddelande med ett tydligt foto av varan så att vi kan verifiera problemet. Vänligen följ instruktionerna från vår kundtjänst.
  Kan jag avboka min beställning?
  Tyvärr kan vi inte avbryta några beställningar efter att de har skickats. Men när du tar emot paketet kan du välja att antingen behålla varorna eller kontakta oss för att påbörja en retur. Om du vill avbryta en beställning som fortfarande väntar på leverans, vänligen kontakta våra kundtjänstrepresentanter via e-post på support@lilysilk.zendesk.com.
  När får jag återbetalning?
  Vanligtvis kommer vi att hantera återbetalningen eller utbytet när vårt lager har lämnat feedback och bekräftat mottagandet av de returnerade varorna. Observera att vi återbetalar exakt det belopp som betalats för den köpta varan. Det slutliga priset kan påverkas av eventuella ytterligare rabatter, kampanjer, kupongkoder eller lojalitetspoäng som tillämpas på beställningen.
  Återbetalningen kommer att utfärdas till den ursprungliga betalningsmetod som användes för köpet inom 3 till 5 arbetsdagar. Alternativt kan du få LILYSILK-poäng. Vi kan inte behandla återbetalningar för olika kort eller betalsätt. Tänk på att det kan ta 7 till 10 ytterligare arbetsdagar efter utfärdandet för återbetalningstransaktionen att krediteras ditt konto av din bank eller kortutgivare.
  När skickas de utbytta varorna ut?
  Vår standardprocedur är att hantera återbetalningar och byten endast efter att ha erhållit bekräftelse från vårt lager vid mottagande och verifiering av alla returnerade varor. Efter denna bekräftelse kommer alla varor som behöver bytas bearbetas inom 3-4 arbetsdagar och skickas via vår standardleveransmetod. Se de beräknade leveranstiderna för ytterligare information om förväntad leverans.
  Jag måste returnera eller byta den, men det har gått över 30 dagar. Vad ska jag göra?
  För varor som är oanvända, otvättade eller oskadade med alla originaletiketter påsatta, kan du returnera dem inom 30 dagar. För returer eller byten utöver 30-dagarspolicyn, vänligen kontakta vår kundsupport support@lilysilk.zendesk.com för ytterligare hjälp.
  Var skickar jag min retur?
  Varor som returneras utan att först ha genomgått vår returförfrågan och godkännandeprocess är inte berättigade till återbetalning eller utbyte. Det är absolut nödvändigt att understryka att det är förbjudet att skicka paket direkt till adressen som är tryckt på fraktetiketten.
  Obs! Du måste först skicka in en begäran om auktorisering av returvaror (RMA) och få den godkänd innan du fortsätter. När RMA har godkänts kommer vi att ge instruktioner med lämplig returadress för att skicka paketet.
  Kommer du att ta ut en returhanteringsavgift för returen eller bytet?
  Observera att vi inte tar ut några avgifter för att behandla returer eller byten. Men förutom i fall av defekta eller skadade varor, är kunderna ansvariga för att ordna och täcka fraktkostnaderna för returer genom deras föredragna transportör. För eventuella kvalitetsproblem måste du kontakta vårt kundtjänstteam via e-post och tillhandahålla tydliga fotografiska bevis på problemet med varan.
  Hur fungerar 100-nätters testversion av siden örngott?
  På LILYSILK vill vi att våra kunder ska uppleva hur det är att sova på våra sidenkuddar, från komfort till att känna sig utvilad på morgonen. Om du inte är nöjd med resultatet, här är vad du ska göra:
  1. Om du inte är nöjd med våra kuddfodral i siden, vänligen kontakta oss på support@lilysilk.zendesk.com, vi hjälper dig med returen för återbetalning.
  2. Köpbevis kommer att krävas för vår 100-nätters provperiod.
  3. Tyvärr går det inte att byta ut, returnera eller återbetala varor i sälj- och snabbrea. Alla försäljningspriser på reducerat lager är slutgiltiga.
  4. Du är ansvarig för att betala fraktkostnader för returnerade varor. Fraktkostnader återbetalas ej.

  * LILYSILK säljer aldrig begagnade föremål; de kommer att skänkas till en välgörenhet som vi valt.
  Var kan jag skicka mitt returspårningsnummer?
  Du kan skicka ditt returspårningsnummer till din RMA via följande länk: https://shop.lilysilk.se/se/rma eller så kan du också skicka returspårningsnumret till vårt kundserviceteam på: support@lilysilk.zendesk.com
  När behandlas min RMA?
  När du har skickat in en begäran om återlämnande av varor (RMA) kommer vi att granska den och sedan skicka ett separat e-postmeddelande med detaljerade returinstruktioner. Var noga med att övervaka din e-postkorg efter detta meddelande och ladda ner den nödvändiga dokumentationen (dubbelkolla att din e-postadress angavs korrekt och kontrollera även din skräppostmapp). Du måste följa instruktionerna för att returnera tillämpliga varor. Om du inte får e-postmeddelandet med instruktioner inom 24 timmar, kontakta gärna vårt supportteam på support@lilysilk.zendesk.com
  Hur fungerar ditt utbyte?
  När vårt lagerteam har tagit emot och inspekterat dina returnerade varor för att validera deras skick, kommer vi att behandla bytet efter behov. Om du behöver ersättningsvaran brådskande rekommenderar vi att du gör en ny beställning för rätt storlek direkt, eftersom det blir betydligt snabbare och enklare logistiskt. När det gäller varorna du returnerade kan du välja att få en återbetalning för dem istället för ett byte.
  Hur spårar jag mitt nya paket om jag väljer att byta?
  Om du behöver spårningsinformation för några utbytta föremål du väntar på, tveka inte att kontakta våra kundtjänstrepresentanter direkt via e-post på support@lilysilk.zendesk.com.