Kundservice
Sverige | SEK kr
På LILYSILK tror vi att nol lavfall kan göra skillnad.
Modeindustrin är den näst största förorenaren i världen efter oljeindustrin. Det står för 10% av de globala koldioxidutsläppen, det är den näst största konsumenten av världens vattenförsörjning och förorenar haven med mikroplast. Fast-fashion, som uppmuntrar människor att köpa de senaste artiklarna för att hålla sig trendiga, ökar bara skador på miljön.
På LILYSILK tror vi att nol lavfall kan göra skillnad. Förändring sker inte i en dygn, men vi kommer att göra vårt bästa för att börja smått och gradvis gå mot mer betydande förändringar.
tree
Vårt silke kommer från mullbärsträd som kräver mindre vatten än bomull för att växa, och de sprutas inte med bekämpningsmedel för att skydda jorden.
cloth
Vi uppmuntrar kunder att köpa smartare genom att investera i bättre bitar som kan formas till olika looks och därför bärs oftare.
Vi tillverkar bara så många bitar som vi ska sälja. Tygrester används för att göra tillbehör som silkesögonmasker och scrunchies.
Våra produkter är klassiska och enkla, designade för att användas länge för att minska avfall.
environment_small
Vi tillverkar artiklar tillverkade av naturfibrer istället för syntetiska. Syntetiska fibrer är tillverkade av fossilt bränsle vilket gör produktionen mycket mer energikrävande.
De naturliga fibrerna vi använder är nedbrytbara och tar bara 1 till 5 år att brytas ner, vilket är 50 gånger snabbare än syntetiskt material.
environment_big
På LILYSILK kan vi med säkerhet säga - "Inte allt silke är skapat lika".
Vi tillhandahåller naturliga premium material.
Fibrer som kommer från naturen är perfekta precis som de är. Det är därför vi bara använder 100% naturliga premium materialer som Mulberry silk ("Drottningen av Fiber") och mongolsk kashmir ("Mjuk Guld"). Vi strävar efter att hålla våra produkter rena och giftfria med OEKO-TEX-certifiering.
Vi slutar aldrig att förnya.
Med över 14 års expertis inom tillverkning av silke, design och framställning slutar vi aldrig att förnya.
Efter oavbruten forskning som varat i flera år är vi stolta över vår revolutionerande kollektion LILYÁUREA® (Ofärgat Naturligt Gyllene Silke) som är en lösning för känslig hud och för dem som är allergiska mot färgämnen. Vi kommer också att lansera vårt unika 100% Charmeuse-silkesortiment, med elasticitet - en spelväxlare i industrin av silke.
Vi skräddarsyr efter dina behov.
Ändra skörten till den längd du vill ha, eller brodera din älskares namn på en produkt. Vi erbjuder personliga, anpassade tjänster för att möta dina individuella behov och så att du kan visa andra hur mycket du bryr dig.
Bästa produkter och tjänster
På LILYSILK lyssnar vi alltid på våra kunder och vårt samhälle.
Vi vet att du värnar om livet, så du förtjänar det bästa för att uppleva bästa komfort i varje stund.
Vi vill att vår kashmir ska värma upp de frostiga skolgångarna, omsluta dig och få dig att känna rätt mysig. Silke pyjamas för en avslappnande natt hemma, snarare än en utekväll, glidande över dig, den perfekta mängden glam. Örngott i silke för att dela dina hemligheter och tankar och glida in i de söta drömmarna.
Det är vem vi är.
Vi är stunderna däremellan, som höjer livet.
Gör det till alla superlativer - mjukast, silke mässigt, därför bäst.
Det är vårt mål att göra ditt liv till en bättre upplevelse och planeten till en bättre plats. Detta åtagande är inspirationen som driver oss, varje dag och för alltid.
pct2
pct3 pct3