Silk Club Rewards
Topbanner Close
charity1

En introduktion till LILYSILKs välgörenhetsprogram

På LILYSILK vi skulle vilja inspirera människor att leva ett bättre liv och en mer hållbar livsstil. Vår omsorg om varandra och planeten är det som driver oss.

LILYSILK & Oscar's Kids
LILYSILK är hedrad över att samarbeta med Melissa Rauch @themelissarauch och partner med #Oscarskids, en internationell välgörenhetsorganisation för barncancer som stödjer barn och deras familjer.
Oscar's Kids grundades för att hedra Oscar Keogh som tragiskt gick bort från DIPG, 5 år gammal. Melissa blev så inspirerad av hans liv att hon startade välgörenhetsorganisationen genom att slå sig samman med Oscars föräldrar. Tillsammans skapade de Oscar's Kids för att hedra Oscars liv, finansiera banbrytande global forskning om pediatriska cancerformer och erbjuda tröst, glädje och stöd till familjer och deras fantastiska barn på deras cancerresa.
charity3

Victory Outreach Women's Christian Recovery Home, Pomona, CA

Sedan år 2018 har vi donerat olika produkter som sträcker sig från silke täcken, kuddar och filtar, för att ge ett bättre levnadsförhållande för dem som försöker gå in på ett nytt liv. Att låta dem veta att vi bryr oss om dem och Gud älskar dem trots de misstag de gjorde som en människa.

charity4victory2
charity5
Goodwill Southern California Donation Project

Samtidigt är vi väldigt nöjda med att få möjlighet att donera några silke sängkläder och kläder för deras ansträngningar att hjälpa människor, eftersom vi inte bara är butiker som säljer bättre siden, utan också ett företag som främjar bättre liv.

charity6goodwill2
charity7
Free Lunch for Children in China

"Free Lunch for Children", syftar till att tillhandahålla gratis lunch för skolbarn i de fattiga områdena genom online publikationssourcing.

charity8
charity9
China Soong Ching Ling Foundation- "Loving Dictionary" Donation Project

I Kina krävs grundskolestudenter från andra klassen ovan av statsundervisningens läroplan för att få sina egna ordböcker. Vissa studenter från landsbygdsområden, särskilt de i Guangxi-provinsen, upplever emellertid stora svårigheter att studera eftersom de inte kan förvärva kvalitetsordböcker på grund av personliga ekonomiska problem och brådskande piratkopieringsproblem.

charity10
dav1
DAV California Rehabilitation Foundation, Inc.

DAV California Rehabilitation Foundation, Inc. stöder olika välgörande ideella organisationer som tillhandahåller rehabiliteringstjänster och ekonomiskt stöd till skadade, sjuka eller fattiga veteraner och deras familjer.

dav2