VIP MEDLEMSKAP
Få 365 dagar gratis frakt genom att bli medlem av LILYSILK! VIP-medlemmar njuter av 365 DAGAR GRATIS FRAKT och exklusiva rabatter / erbjudanden på alla LILYSILK produkter. Starta

Gratis Frakt Beställningar Över 500 kr

Beställningar Över 500 kr

OEKO Certifierad

Giftfria Färgämnen

Vår historia - Better Silk, Better Life

I Lilysilk är vi stolta över vad vi gjorde och mer stolta över vad vi ska göra. Bättre kvalitet, lägre priser, snabbare leverans, snabbare svarstid, mer förenklad beställning, större urval och mer frihet att anpassa: vi har en plan för alla förbättringar.
9 år Från starten
200000+ Lojala kunder
200+ Länder och regioner levereras
14+ språk
Utveckling
Idén om Lilysilk kom till verklighet i januari 2010 när Lily Lin återvände från Frankrike till Kina. Efter att ha arbetat i över ett decennium i silkeindustrin i Frankrike, kände Lily orättvist hur detaljhandlarna tog huvuddelen av vinsten medan kunderna skulle betala extra och silkearbetare bodde i relativ fattigdom. Lily övertalade sin man Mike och några vänner att gå med i karriären efter några månader av diskussion, utredning och förberedelse, och blev den första direktören för Lilysilk som förbinder kinesiska silkesmästare och västra silkesentusiaster.
Vi strävar alltid efter att ge dig de bästa produkterna. Nu erbjuder vi över 30 olika storlekar och mer än 20 färgval i våra produktlinjer, inklusive men inte begränsat till: dekorativa sängkläder, barnsängar, underkläder, skönhets tillbehör osv. I Lilysilk utför vi omfattande kontroller för att våra produkter alltid ska vara av hög kvalitet:

-Produkt

-Produktionen av sängkläder leddes av en grupp av 5 silkesmästare, var och en med minst 15 års erfarenheter av siden sängkläder produktion.

-Sovplagg produktionen är övervakad av 3 skräddare med 10 eller fler år av erfarenheter. Anpassningar utförs manuellt av dessa mästare.

-Ett team på 20 QAs övervakar våra produkter på alla stadier av produktionsprocessen för att säkerställa att våra siden produkter är av högsta kvalitet.

-Vi har erhållit Oeko-Tex Standard 100-certifieringen på våra mest populära artiklar.

Inflytande
1.På tidningar
Du hittar oss på de berömda skönhetstidningarna: Essence, New You, HollywoodReporter och Elle. En majoritet av deras redaktörer är fascinerad av våra sidenprodukter eftersom de hjälper till att lösa hud- och hårproblem!
2.På tv
Lilysilk är på tv nu. Du hittar våra högkvalitativa annonser på Wendy Williams Show och på Fox 13 News! Se recensioner av våra siden nattmössor på NTV 日本 電視台 日本 テ レ ビ. Vi är tacksamma för alla som älskar och stöder Lilysilk hela tiden och vi kommer att fortsätta göra allt för att skapa en fantastisk shoppingupplevelse online.
Företags samhällsansvar
  • 1.Välgörenhet
  • Vi har planer på att donera till de mindre lyckliga barnen i Kinas landsbygdsområde genom att delta i "Free Lunch for Children", "China Song Ching Ling Foundation", "Loving Dictionary" och "Donation Project." För varje inköp, kommer Lilysilk donera $1 USD till vårt välgörenhetsprogram. Lilysilk kommer donera pengar till välgörenhetsorganisationer som är dedikerade till att lösa ungdomsfattigdom. Om du har några idéer eller förslag till vårt välgörenhetsprogram, var god kontakta oss på charity@lilysilk.com.
  • 2.Välfärd
  • Vi är stolta att säga att vi har gjort stora framsteg för att direkt koppla kunder med silkearbetare. Våra produkter är miljövänliga och vi har starkt fokus på hållbarhet i vår produktion. Våra fabriker sysselsätter över 200 lokala silkesarbetare. Det finns inga barnarbete och de flesta arbetstagare har förvärvat över 60% inkomsttillväxt i de senaste 4 åren. Samtidigt är våra produkter 10% -20% billigare än silkeaffärer i Europa och USA utan avkall på produktkvalitet - du kan hitta recensioner av vår produktkvalitet på tredje parts webbplats, t.ex. trustpilot.
Vårt mål är tydligt för våra kära kunder: BETTER SILK, BETTER LIFE
Vi använder cookies för att optimera din upplevelse. Genom att använda vår webbplats godkänner du cookies.Läs merJag accepterar
X