VIP MEDLEMSKAP
Njut av VIP-exklusiva fördelar! * Få VIP-exklusivt pris på alla artiklar* Gratis frakt inget minimum* Överraskande födelsemånad gåva* Specialerbjudanden den 19: e varje månad Läs mer

Retur & Utbyte

Inom 45 Dagar

Gratis FraktBeställningar Över 500 kr

Beställningar Över 500 kr

Pålitlig Butiks Högsta Betyg

6000+ Kundens Feedback

OEKO Certifierad

Giftfria Färgämnen

Retur & Utbyte inom 45 dagar
På LILYSILK strävar vi efter att erbjuda dig de bästa kvalitetsprodukterna och bekymmersfria kundservice, det är därför vi har gjort returprocessen mycket enkel! Vi förstår att inte alla köp fungerar, varför vi erbjuder en 45-dagars returpolicy för att garantera 100% tillfredsställelse.
Gratis frakt för beställningar över 500 kr
Vi erbjuder försäljning och leverans utan kontakt för varje beställning, plus fri frakt över hela världen för beställningar över 500 kr. När du gör en beställning behandlar vi din beställning inom 1-2 arbetsdagar och skickar ett spårningsnummer. Sedan tar det vanligtvis 2-4 arbetsdagar för leverans. Vi gör vårt bästa för att säkerställa en snabb leverans för alla beställningar; Observera dock att vissa beställningar kan försenas under denna speciella period.
6000+ Feedback med toppklassificeringar
Med över 200 000 beställningar som skickas över hela världen och över 600 000 sålda varor är LILYSILK älskad av våra kunder över hela världen för våra exceptionella produkter och kundtjänst i världsklass. Med 83% utmärkt pris på Trustpilot är LILYSILK högst rankad i flera kategorier. Vi förstår också något som händer, så det är därför vi alltid gör vårt bästa för att lösa problem för våra kunder.
OEKO-certifierad giftfri färg
Hos LILYSILK är vi stolta över vår höga produktionsstandard och strikta kvalitetskontroll. De flesta av våra silkeprodukter är Oeko-Tex Standard 100-certifierade vilket innebär att de har genomgått omfattande tester för att vara säkra på att de är fria från mer än 300 skadliga ämnen, inklusive toxiner och irriterande ämnen. Produkter som klarar testet garanterar våra kunder med produkter befriade från skadliga ämnen som säkerställer våra kunders välbefinnande.
LilySilk
789789

Prenumerera & Få

5% RABATT

På artiklar med fullpris

Få senaste trender, uppdateringar och specialerbjudanden. Endast nya prenumeranter.
By filling in email address, I accept the sekretesspolicy.

SPARA EXTRA 5%
Prenumerera
Tack för prenumerationen!
Din kampanjkod på 5% rabatt är:
First5OFF
Det finns också i ditt email!

Regler & Villkor

Lilysilks ( "Lilysilk", "vi", "oss") webbplats och relaterade tjänster är tillgängliga för dig i enlighet med följande villkor och alla andra regler som publiceras på vår webbplats. Vi rekommenderar att du läser dessa användarvillkor innan du gör en beställning. Genom att använda vår webbplats ger du ditt samtycke till att ha läst, förstått och godkänt de villkor och regler som står här nedan.


1. Introduktion

1.1 Dessa regler & villkor fastställer avtalet mellan dig (kunden) och oss (webbplatsägaren).
1.2 Genom att använda tjänster som ingår i Lilysilks webbplats godkänner du dessa regler & villkor.
1.3 Om inte du och Lilysilk kommer överens om annat så samtycker du till att du inte har rätt att ångra dessa regler & villkor.

2. Kundinformation

2.1 Du bör alltid kontrollera att kontaktinformationen du anger är korrekt innan du skapar ett konto eller fortsätter att betala.
2.2 Du är ansvarig för att behåller ditt eget användarnamn och lösenord, som krävs för att få tillgång till ditt konto. Du ska se till att du sparar ditt användarnamn och lösenord säkert och att de uppgifter som krävs för att få tillgång till ditt konto inte lämnas till en annan person.
2.3 Du är ansvarig för ditt kundkonto och åtgärder som vidtas inom det. Om du är medveten om eller misstänker att ditt användarnamn och lösenord eller andra uppgifter har blivit kända för en tredje part, bör du informera oss omedelbart.
2.4 Vår hemsida är endast avsedd för användning av vuxna. Vuxna kan köpa produkter för ungdomar eller barn (under 18 år) så länge de inköpta produkterna är avsedda av tillverkaren för användning eller konsumtion av ungdomer eller barn (under 18 år).
2.5 Vi förbehåller oss rätten att begränsa, stänga eller säga upp din tillgång till våra tjänster och  användarkonton när du bryter mot dessa villkor. Sådan begränsning kan ske utan resurs eller förklaring till dig när vi anser det lämpligt eller nödvändigt.

3. Integritet

Vi skyddar din integritet. Vi är registrerade under och följer Data Protection Act 1998. För ytterligare information se vår integritetspolicy.

4. Produktpris, titel och färg

4.1 Vi gör allt för att säkerställa att priset som visas på vår hemsida är korrekt. Om ett fel i priset på en produkt hittas, förbehåller vi oss dock rätten att antingen avbryta din beställning eller kontakta dig för att ordna utbetalning av extrabelopp eller återbetalning (beroende på vad som är tillämpligt). Behandlingen av en order kan annulleras eller korrigeras av oss när som helst fram till leveransen av den beställningen och relaterade föremål.
4.2 Vi förbehåller oss rätten att ändra alla produktpriser utan föregående meddelande.
4.3 Köparen kommer inte ha rättigheter över produkten förrän en giltig betalning har mottagits och har deponerats i vårt bankkonto och din order har skickats.
4.4 Vi strävar efter att visa så exakt som möjligt färgerna på våra produkter som visas på webbplatsen. Men den faktiska färgen beror på din bildskärm, vi kan inte garantera att din bildskärms visning av några färger kommer att vara korrekt.

5. Din Beställning

5.1 När du beställer får du automatiskt ett bekräftelsemeddelande från oss för att bekräfta din beställning. Din beställning utgör ett erbjudande från oss för att köpa de varor som anges i beställningen.
5.2 Erbjudandet accepteras endast av oss när vi har mailat dig för att bekräfta leveransen av din beställning.
5.3 Produkter som inte finns i leveransmailen ingår ej i beställningen mellan dig och oss.
5.4 Vi förbehåller oss rätten att fördröja eller vägra beställningar där en transaktion innehåller ofullständiga uppgifter eller detaljer som inte kan verifieras eller där bedrägerier misstänks.
5.5 Om vi inte kan redogöra för dessa uppgifter förnuftigt eller lösa dessa problem kommer en fullständig återbetalning att göras mot det kort som användes vid inköpstillfället. Ingen annan form av återbetalning eller kredit kommer att erbjudas eller återbetalas till tredje partskort eller konto.

6. Frakt och Leverans

6.1 Alla beställningar mottagna av oss skickas med förbehåll för tillgänglighet.
6.2 Vi förbehåller oss rätten att skicka produkter vid ett senare tillfälle (upp till 28 dagar efter inköpet) där den beställda produkten inte finns i lager vid inköpstillfället. I den här situationen kommer du att kontaktas och erbjudas full återbetalning istället för leveransen av produkten.
6.3 Det är utanför vårt ansvar för avbrott om frakt som orsakats av industriella tvister eller åtgärder utanför vår direkta kontroll. Om en sådan störning uppstår kommer du att erbjudas leverans via ett alternativt leverans- eller uppfyllelsesföretag eller full återbetalning.

7. Avbeställningsrättigheter, Returer och Återbetalningar

7.1 Enligt Lagen (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler har du rätt att avbryta ditt köp. För att utöva denna rätt måste du meddela oss skriftligen (e-post eller brev) inom 7 arbetsdagar efter den dag du mottar dina varor.
7.2 Anmälan om uppsägning skall vara skriftlig. Förfrågan om uppsägning via telefon anses inte vara giltig.
7.3 Ingen ångerrätt, återbetalning eller retur tillämpas när du har tagit produkten från sin originalförpackning, om inte produkten är defekt och du returnerar den av den anledningen.
7.4 Varor som är förseglade eller krympade kan endast returneras om de är defekta när omslaget har tagits bort.
7.5 Ingen ångerrätt finns för personliga varor och skräddarsydda varor, såvida de inte är defekta.
7.6 Observera följande procedurer för returer:
7.6.1 Kontakta oss skriftligen inom 7 dagar med din anledning till retur, ditt ordernummer och kontaktuppgifter. Om du returnerar produkt eftersom den är defekt, var vänlig ange felet.
7.6.2 En av våra kollegor kommer att kontakta dig inom 48 timmar för att visa dig hur du returnerar varorna. Vänligen skicka inte varor tillbaka tills du har kontaktats av oss eftersom vi inte kommer att betala tillbaka kostnader om vi inte tidigare har kommit överens skriftligen.
7.6.3 Repackera produkten i sin ursprungliga förpackning, inklusive tillbehör, broschyrer, manualer och andra delar som medföljer produkten. Vi kan inte utfärda återbetalning när produkten är i ofullständigt skick.
7.7 Om produkten har öppnats, använts, eller om originalförpackningen har skadats eller förstörts, kommer vi endast att lämna ut en återbetalning om produkten returneras på grund av defekt. Om originalförpackningen av en defekt produkt har skadats eller förstörts bör du se till att den returnerade produkten är tillräckligt förpackad för leverans till oss.
7.8 Vi rekommenderar att returen skickas med registrerad adress, så att returregister är tillgängligt för dig.
7.9 Vi kommer inte att utfärda återbetalningar för varorna som förlorats eller stulits i transit till oss.
7.10 När en retur försvinner eller blir stulen på väg till oss, bör du kräva ersättning från leveransen som levererade varan.
7.11 Med förbehåll för ovanstående kommer vi att återbetala inköpspriset på en återlämnad produkt inom trettio dagar efter mottagandet av skriftlig underrättelse om din avsikt att returnera varan.

8. Felaktiga Produkter

Om du upplever ett fel med en produkt kan det returneras till oss enligt vår returpolicy ovan.

9. Händelser Utanför Vår Kontroll

Vi kommer inte att vara ansvariga för förseningar eller skyldigheter enligt dessa villkor om förseningen eller felet orsakas av omständigheter som ligger utanför vår rimliga kontroll, inklusive men inte begränsade till krig, civil oordning eller industriell tvist.

10.Licens

10.1 Vi beviljar dig en licens för att få tillgång till innehållet, informationen och tjänsterna på vår hemsida för personlig användning.
10.2 Med denna licens kan du ladda ner och spara (med din webbläsare) sidor från vår hemsida.
10.3 Licensen tillåter dig inte att ladda ner och ändra enskilda sidor eller väsentliga delar av vår webbplats eller att göra vår hemsida tillgänglig via ett intranät där vår webbplats eller en väsentlig del av den är värd lokalt på den aktuella intranätet.
10.4 Våra webbdesign, layout, innehåll eller text kan inte kopieras, redigeras eller manipuleras på annat sätt utan vårt tidigare skriftliga tillstånd.
10.5 Vår hemsida kan inte placeras inom ramen för en annan webbplats.
10.6 Tredje parter får inte "djupkoppla" till sidor på vår hemsida utan vårt tidigare skriftliga tillstånd. Alla länkar (om inte uttryckligen tillåtet av oss) borde vara på huvudindex sidan på vår hemsida. Dessutom bör innehållet i sådana länkar, vare sig grafik eller text, inte vara vilseledande, falskt, nedsättande eller på något annat sätt stötande.
10.7 Begränsningen av "djupkoppling" gäller inte partner som vill skicka kunder till en viss sida eller produkt för att öka sin försäljning.

11. Upphovsrätt

11.1 Innehåll, databaser, grafik, knappar, ikoner, logotyper, layouter och utseende är vår upphovsrätt, om inte annat uttryckligen erkänns.
11.2 Datautvinningen, utvinningen eller användningen av produktinformation från vår hemsida är inte tillåten utan vårt uttryckliga skriftliga tillstånd.

12. Användargenererat innehåll

12.1 Du kan ge recensioner eller offentlig feedback på webbplatsen för produkter som köpts av dig, vilket är känt som användargenererat innehåll.
12.2 Där anläggningen finns sådan användargenererat innehåll kan tillhandahållas i olika format och medier: text, ljud, video och bilder.
12.3 Som ett led i att tillhandahålla detta innehåll till oss godkänner du att vi ger oss en världsomspännande, oåterkallelig, icke-exklusiv och royaltyfri licens för att använda, distribuera, redigera, översätta och omorganisera sådant innehåll, som vi behöver, inklusive underlicensiering till andra parter.
12.4 Sådant innehåll får inte strida mot någon annan parts immateriella rättigheter. Vidare ska innehållet inte vara olagligt eller kunna bryta mot lagarna i någon jurisdiktion där den kan visas.
12.5 Vi förbehåller oss rätten att ta bort innehåll som bryter mot eller riskerar att bryta mot dessa villkor.
12.6 Vi tar dock inget ansvar för revision eller övervakning av användargenererat innehåll.
12.7 Eventuella klagomål om sådant innehåll av rättighetsinnehavare eller någon användare eller besökare på vår hemsida bör riktas till oss med hjälp av våra kontaktuppgifter listade i slutet av dessa villkor.

13. Begränsningar och Ansvarsfrihet

13.1 Om innehåll och information tillhandahålls på hemsidan utan kostnad utesluter vi ansvar för sådant innehåll och information.
13.2 Alla affärsförluster (inklusive men inte begränsat till) förlust av vinst, inkomst, lilynue, skador på goodwill, förlust av andra kommersiella kontrakt, andra kommersiella möjligheter är alla undantagna.
13.3 Alla indirekta följdskador eller särskilda förluster eller skador är uteslutna.
13.4 Alla andra förluster eller skador som inte rimligen kan förutses vid tidpunkten för avtalet mellan dig och oss är också uteslutna.
13.5 Alla förluster relaterade till förlust eller korruption av data, databaser, system, programvara eller hårdvara är alla uteslutna.
13.6 Dessa villkor utesluter inte eller begränsar ansvaret för dödsfall eller personskada som orsakats av dig eller oss.
13.7 Dessa användarvillkor utesluter inte eller begränsar ansvaret för bedrägerier eller bedräglig förvrängning som orsakats av dig eller oss.
13.8 Dessa villkor utesluter inte eller begränsar ansvaret om detta strider mot gällande lag för denna jurisdiktion.

14. Ersättning

Genom din användning av vår hemsida befriar vi härmed oss och förbinder oss att hålla oss befriade hela tiden nu och i framtiden mot alla eventuella påståenden om eventuella brott mot dessa villkor. Sådana ersättningar att inkludera (men inte begränsas till) alla kostnader juridiskt och annars, alla andra kostnader, skador eller bosättningar som uppstår på grund av ditt brott mot dessa villkor.

15. Variation

Vi förbehåller oss rätten att variera dessa villkor när som helst utan att meddela dig. Sådana olika villkor gäller automatiskt för användningen av vår webbplats från och med dagen för offentliggörandet på vår hemsida.

16. Uppdrag

Vi förbehåller oss rätten att tilldela våra rättigheter och våra skyldigheter enligt dessa villkor utan att meddela dig. Tilldelningsrätten gäller endast för oss och gäller inte på något sätt.

17. Uppdelning

Ovannämnda punkter, underavsnitt och klausuler i dessa villkor ska läsas och tolkas oberoende av varandra. Om någon del av detta avtal eller dess stycken, underavsnitt eller klausuler är ogiltiga ska det inte påverka de återstående punkterna, styckena och klausulerna.

18. Befrielse

Underlåtenhet att genomdriva eventuella upplupna rättigheter enligt dessa villkor är inte att tas som eller anses vara ett upphävande av dessa rättigheter av oss om vi inte bekräftar uppsägningen skriftligen.

19. Tredje Part

Dessa villkor är mellan dig och oss. De gäller inte eller gynnar någon tredje part och är inte beroende av någon tredje part.

20. Regler & Villkor

Dessa villkor anger hela avtalet och förståelsen mellan dig och oss.

21. Dina lagstadgade rättigheter

Om du agerar som konsument är dina lagstadgade rättigheter opåverkade.

Gratis Frakt

Beställningar över 500 kr
FRAKT UTAN FÖR SVERIGE? BYTA TILL
Observera: om du ändrar webbplatsen måste du välja de artiklar du vill köpa igen.

Välkommen till LILYSILK!!

5% rabatt

när du prenumererar e-post nedan

Gratis frakt Beställningar över 500 kr
Enkel retur & utbyte Inom 45 dagar

Jag accepterar att få e-post från LILYSILK och villkoren i LILYSILK sekretesspolicy

Din 5% RABATT
Är Redo

Det finns också i din e-post!
Använd kod: FIRST5OFF vid kassan