VIP MEDLEMSKAP
Njut av VIP-exklusiva fördelar! * Få VIP-exklusivt pris på alla artiklar* Gratis frakt inget minimum* Överraskande födelsemånad gåva* Specialerbjudanden den 19: e varje månad Läs mer

Retur & Utbyte

Utökad till 60 dagar

Gratis FraktBeställningar Över 500 kr

Beställningar Över 500 kr

Pålitlig Butiks Högsta Betyg

8000+ Kundens Feedback

OEKO Certifierad

Giftfria Färgämnen

Utökad 60-dagars retur och byte
På LILYSILK strävar vi efter att erbjuda dig de bästa kvalitetsprodukterna och bekymmersfria kundservice, det är därför vi har gjort returprocessen mycket enkel! Vi förstår att inte alla köp fungerar, varför vi erbjuder en 60-dagars returpolicy för att garantera 100% tillfredsställelse.
Gratis frakt för beställningar över 500 kr
Vi erbjuder försäljning och leverans utan kontakt för varje beställning, plus fri frakt över hela världen för beställningar över 500 kr. När du gör en beställning behandlar vi din beställning inom 1-2 arbetsdagar och skickar ett spårningsnummer. Sedan tar det vanligtvis 2-4 arbetsdagar för leverans. Vi gör vårt bästa för att säkerställa en snabb leverans för alla beställningar; Observera dock att vissa beställningar kan försenas under denna speciella period.
8000+ Feedback med toppklassificeringar
Med över 200 000 beställningar som skickas över hela världen och över 600 000 sålda varor är LILYSILK älskad av våra kunder över hela världen för våra exceptionella produkter och kundtjänst i världsklass. Med 83% utmärkt pris på Trustpilot är LILYSILK högst rankad i flera kategorier. Vi förstår också något som händer, så det är därför vi alltid gör vårt bästa för att lösa problem för våra kunder.
OEKO-certifierad giftfri färg
Hos LILYSILK är vi stolta över vår höga produktionsstandard och strikta kvalitetskontroll. De flesta av våra silkeprodukter är Oeko-Tex Standard 100-certifierade vilket innebär att de har genomgått omfattande tester för att vara säkra på att de är fria från mer än 300 skadliga ämnen, inklusive toxiner och irriterande ämnen. Produkter som klarar testet garanterar våra kunder med produkter befriade från skadliga ämnen som säkerställer våra kunders välbefinnande.
lilysilk
  • NYHETER
  • SÄNGKLÄDER
  • NATTKLÄDER
  • KLÄDER
  • UNDERKLÄDER
  • ACCESSOARER
  • SALE
  • Ändra Valuta SEK
  • Byt Butik Sverige
LilySilk

Prenumerera & Få

10% RABATT

vid ditt första köp

Få senaste trender, uppdateringar och specialerbjudanden. Endast nya prenumeranter.
By filling in email address, I accept the sekretesspolicy.

SPARA EXTRA 10%
Tack för prenumerationen!
Din kampanjkod på 10% rabatt är:
First10OFF
det finns också i din inkorg!
Shoppa Nu
Många undrar vad skillnaden mellan silke och satin är.
Är de samma?
Kort svar: nej, de är väldigt olika!
Nu för den viktigaste skillnaden
Satin är faktiskt en väv och inte en naturlig fiber som siden.
Fiber är den verkliga tråden från vilken materialet är tillverkat                    och väven är hur du gör det.
Traditionellt kommer satin att ha både en glansig sida och en tråkig sida. Det är tillverkat med kombinationer av andra tyger som nylon, rayon, polyester och till och med använt silke.
Silke hänvisar till materialet - en "ingrediens."
Silketyg är tillverkat av en naturlig fiber tillverkad av                    silkesmaskar, populärt mullbärssilke. Silke har en triangulär                    prisma-liknande struktur av sidenfiber, vilket tillåter silke                    tyg för att bryta inkommande ljus i olika vinklar, alltså                    producerar olika färger. Så silke kommer med mer                    styrka och siden kommer att få ett mer skimrande utseende                    jämfört med satins glansiga yta med en tråkig rygg.                        Silke är andas, bekvämt, en av de mjukaste                    tyger och högt uppskattat material.
En användbar video som hjälper dig att förstå skillnaden mellan                siden och satin
Låt oss titta på de olika punkterna i jämförelse
1.Konstgjorda mot naturliga
SATIN
1.Konstgjorda mot naturliga
SATIN: Satin, från polyester, är ett tillverkat av människan                        från polymerer.
Detta satinsilke från polyester är i huvudsak ett tyg                        skapad av olja och har samma kemiska sammansättning                        som plastflaskor.
SIDEN
SILK: Siden, däremot, spinns från det naturliga siden                        proteinfilament som produceras av silkeormen vid formning                        dess kokong.
Varje silkefiber produceras av 3-5 av dessa siden                        filament som sedan spinnas samman till                        producera silketyg i ett sortiment av momme vikter.
2.Temperaturreglering
SATIN
2. Temperaturreglering
SATIN: Satin absorberar inte vatten (kan vara obekvämt när                        bärs bredvid huden i varmt väder om inte löst                        vävd). Fuktåtervinningen av polyester är låg, intervall                        mellan 0,2 till 0,8 procent.
Även om polyestrar är icke-absorberande gör de det inte                        har wicking förmåga. Vid wicking kan fukt vara                        transporteras på fiberns yta utan                        absorption.
SIDEN
SIDEN: Silke är ett klimatväv, varmt och mysigt på vintern                        och bekvämt svalt när temperaturen stiger. Dess                        naturliga temperaturreglerande egenskaper ger silke                        denna paradoxala förmåga att svalna och värma                        samtidigt.
Silkekläder överträffar därmed andra tyger i båda                       sommar och vinter. Silke som bärs som ett andra lager värmer                        utan att vara skrymmande.
3.Billig vs. lyx
SATIN
3. Billig vs. lyx
SATIN: Den kanske mest uppenbara skillnaden mellan polyester                      satin sidenprodukter och naturligt Charmeuse siden                      produkter är kostnaden.
Som ett konstgjordtyg är polyester-satintyg lätt att göra                        producerar i stora mängder från ett relativt                        billig källa (olja och återvunnen plast), och som                        ett resultat, det är generellt billigt.
SIDEN
SIDEN: Siden, å andra sidan, är en lyxprodukt och är                       mycket dyrt att producera, eftersom utbudet är begränsat och                       processen att skörda och snurra silke är komplex och                       arbetsintensiv .
Detta är en av anledningarna till att silkehandeln har mer                        vanligt med ädelmetaller och ädelstenar (t.ex.                        säljs efter vikt) än andra tyger på marknaden.
4. Fördelar för din hud och hår
SATIN
4. Fördelar för din hud och hår
SATIN: Satin har inga hypoallergeniska egenskaper                       antingen, så det kan se silkeslen och slätt ut, men det kommer inte                       vara lika mjuk vid beröringen. Det kan fortfarande irritera                       huden av detta skäl.
Om du funderar på att köpa satin måste du göra det                       undersöka vad det är gjort för att se till att du                       har inga biverkningar på det använda materialet                       under produktionsprocessen.
SIDEN
SIDEN: Silke är naturligt allergivänligt. Den tätt vävda                        siden av naturen gör det ogästvänligt för damm kvalster -                        egenskaper som har visat sig underlätta förhållanden som                        eksem och astma. Silke är svampar immun och inte                        innehåller skadliga spårämnen och är därför                        motståndskraftig mot mögel och försämring.
Silke absorberar inte naturliga oljor och fukt från                        hud och hår. Dessutom den släta och mjuka ytan                        förhindrar hår från frusande och delade ändar, och                        minimerar skador på hårets tunnning.
Fördelar med Silke Over Satin
Silke och satin är båda bra val för sängkläder, men många                människor föredrar siden eftersom:
· Det andas. Ditt huvud                och hår kommer inte att kvävas eller överhettas.
· Det är allergivänligt. Det är naturligt resistent mot svamp, mögel, kvalster och                allergener.
·Det handlar inte om syntetiska material.                Det är en naturlig fiber för de som vill behålla sin skönhet                rutin au naturel.
·Det kan hjälpa till med din hud.                Har du akne? Prova en silkekåp och se om det inte hjälper                det är klart.
Om du vill lugna dig i ren lyx, är siden vägen                  att gå. Ditt hår, hud och inre naturliga skönhet kommer att tacka dig för det.
Hur identifierar jag den verkliga siden?
1. Brand
- Äkta kvalitetssilke: Att bränna riktigt siden luktar som att bränna människohår och kommer                  självsläcka snabbt efter att flamkällan tagits bort.
- Falska siden: Falska siden tenderar att snabbt förbränna i intensiva lågor och                  luktar som brinnande plast.
2. Aska
- Äkta siden: Askan från förbränningen är svart, krispig och förvandlas till pulver                  lätt när det slipas.
- Falska siden: Askan av falska siden tenderar att vara klibbig, vriden och                  svårt att bryta isär.
3. Video
- Vill du se effekten av att testa silke på riktigt, se                   till den här videon
Handla relaterade produkter

Gratis Frakt

Beställningar över 500 kr
FRAKT UTAN FÖR SVERIGE? BYTA TILL
Observera: om du ändrar webbplatsen måste du välja de artiklar du vill köpa igen.

Välkommen till LILYSILK!!

Extra 10% Rabatt

när du prenumererar på e-post nedan

Gratis frakt Beställningar över 500 kr
Enkel retur & utbyte Inom 60 dagar

Jag accepterar att få e-post från LILYSILK och villkoren i LILYSILK sekretesspolicy

Din 10% RABATT
Är Redo

Det finns också i din e-post!
Använd kod: FIRST10OFF vid kassan