Silk Club
Topbanner Close
play
X

På LILYSILK kan vi med säkerhet säga - "Inte allt silke är skapat lika".

Våra produkter är tillverkade med sorg och 100% naturliga premiummaterial, det finaste silke och den mjukaste kashmir, vilket ger dig ultimat komfort varje dag för alltid.

Silke Kashmie

Naturlig Premium Material

Kashmie - Mjukt Guld

Kashmir är en av de sällsynta fibrerna i världen, som först upptäcktes på 1200 -talet i Kashmir-regionen. Idag leder Kina vägen som den största producenten av denna gamla, naturliga och mycket eftertraktade textil.

Kashmir kommer från ull av kashmirgetter eftersom de har en dubbel-fleece. Deras mjuka, fina underrock är känd som "mjukt guld", och det tar en enda get ett år att producera tillräckligt med kashmir för en halsduk.

Design för komfort

Vår kashmirull kommer från mongoliska bergsmål och centrifugeras sedan för att producera A-klassad garn med en mått på 14-16 mikron bredd per kashmirhår. Som jämförelse mäter människohår mellan 60 och 100 mikron i tjocklek.

Med ett så fint garn känns konsistensen mjuk och viktlös mot huden och ändå det är upp till tre gånger mer isolerande än fårull. Kashmirull har också fördelen av naturlig stretch, så den tappar inte formen. Liksom silke, med rätt vård, kan det vara livet ut.

Ta Hand Om Alla

Vävd i fibern av allt vi gör på LILYSILK är tron att vi måste göra det med omsorg och omtanke, från våra anställda till våra kunder, våra partners till vår planet.

Silke och kashmir är på grund av sina naturliga fibrer biologiskt nedbrytbara och tar mellan ett och fem år att brytas ner - 50 gånger snabbare än syntetmaterial.

Medan utnyttjandet av resurser tar ut sin rätt för miljön, kommer vi på LILYSILK alltid att göra vårt bästa för att minimera denna påverkan där det är möjligt. Mest av allt, med vårt tillägnande för högsta kvalitet och tidlös design, kommer LILYSILK -produkter att hålla, vilket hjälper till att minska avfall totalt sett.

Upptäck Mer

  • KASCHMIR

    Att välja en mongolsk kashmir som är A-klassad så att den är tillräckligt mjuk för att bäras bekvämt mot bar hud.

  • STICKAD SILKE

    Snygg, mjuk och stretchig, perfekt för hudkontaktplagg eftersom denna tröja transporterar bort fukt samtidigt som den andas.

  • LILYÁUREA™

    Med den fantastiska gyllene färgen, istället för att vara en mänsklig skapelse, är Gtllene Kokong överraskande skapad av moder natur.

FAQs

Hur man tvätter det? plus
Hur betygsätter jag kashmirprodukter? plus
Hur väljer man? plus
Hur hanterar jag skalningen av kashmir-stickan korrekt? plus
Kashmir över ull? plus