Kundservice
LILYSILK X One Tree Planted
I april 2023 samarbetade vi med One Tree Planted för att plantera ett träd för varje onlinebeställning och vi är glada att kunna meddela att 15 000 träd har planterats för att återställa 15 hektar mark i Pontal do Paranapanems, delstaten São Paulo. Med dessa träd planterade gynnas 200 familjer, 569 vilda arter får hjälp, 500 hektar återplanteras, 280 jobb stöds och 45 kvinnor är inblandade.
Vi är hedrade att stödja återplantering av skog med One Tree Planted som en del av vårt engagemang för hållbarhet. Bara ett träd kan påverka bra genom att binda kol för att rena luften och kyla planeten, skapa skydd för ikoniska djurarter och tillhandahålla frukt, samlingsutrymmen eller andra resurser för lokalsamhällen. Tillsammans kommer vi att fortsätta göra ansträngningar för att skydda miljön, bättre och bättre!
LILYSILK X National Breast Cancer Foundation®
LILYSILK är stolta över att tillkännage ett partnerskap med och donera $5 000 till National Breast Cancer Foundation, Inc. ® (NBCF) för att främja bröstcancermedvetenhet. Donationen kommer att stödja NBCF och Helping Women Now® genom att ge hjälp och inspirerande hopp till dem som drabbats av bröstcancer genom viktiga, livräddande program och tjänster.
Erkänd som en av de ledande bröstcancerorganisationerna i världen, är NBCF Helping Women Now® genom att tillhandahålla tidig upptäckt, utbildning och stödtjänster till dem som drabbats av bröstcancer.
LILYSILK & Oscar's Kids
LILYSILK är hedrad över att samarbeta med Melissa Rauch @themelissarauch och partner med #Oscarskids, en internationell välgörenhetsorganisation för barncancer som stödjer barn och deras familjer.
Oscar's Kids grundades för att hedra Oscar Keogh som tragiskt gick bort från DIPG, 5 år gammal. Melissa blev så inspirerad av hans liv att hon startade välgörenhetsorganisationen genom att slå sig samman med Oscars föräldrar. Tillsammans skapade de Oscar's Kids för att hedra Oscars liv, finansiera banbrytande global forskning om pediatriska cancerformer och erbjuda tröst, glädje och stöd till familjer och deras fantastiska barn på deras cancerresa.
Victory Outreach Women's Christian Recovery Home, Pomona, CA
Sedan år 2018 har vi donerat olika produkter som sträcker sig från silke täcken, kuddar och filtar, för att ge ett bättre levnadsförhållande för dem som försöker gå in på ett nytt liv. Att låta dem veta att vi bryr oss om dem och Gud älskar dem trots de misstag de gjorde som en människa.
VISA CERTIFIKAT
Goodwill Southern California Donation Project
Samtidigt är vi väldigt nöjda med att få möjlighet att donera några silke sängkläder och kläder för deras ansträngningar att hjälpa människor, eftersom vi inte bara är butiker som säljer bättre siden, utan också ett företag som främjar bättre liv.
VISA CERTIFIKAT
Free Lunch for Children in China
"Free Lunch for Children", syftar till att tillhandahålla gratis lunch för skolbarn i de fattiga områdena genom online publikationssourcing.
VISA CERTIFIKAT
China Soong Ching Ling Foundation- "Loving Dictionary" Donation Project
I Kina krävs grundskolestudenter från andra klassen ovan av statsundervisningens läroplan för att få sina egna ordböcker. Vissa studenter från landsbygdsområden, särskilt de i Guangxi-provinsen, upplever emellertid stora svårigheter att studera eftersom de inte kan förvärva kvalitetsordböcker på grund av personliga ekonomiska problem och brådskande piratkopieringsproblem.
VISA CERTIFIKAT