Kundservice
Sverige | SEK kr
LILYSILK One Tree Planted
LILYSILK är hedrad att stödja återplantering av skog med One Tree Planted som en del av vårt hållbara engagemang. Under 2023 planterade vi framgångsrikt totalt 35 000 träd, vilket hade stor inverkan på ekosystem och samhällen:
I april planterades 15 000 träd för att återställa 15 hektar mark i Pontal do Paranapanems, delstaten São Paulo. Planteringen av dessa träd kommer att gynna 200 familjer, 569 vilda djurarter kommer att hjälpas, 500 hektar kommer att återplanteras, 280 jobb stöds och 45 kvinnor är inblandade. 20 000 träd planterades i november att återställa mark i den mexikanska delstaten Veracruz för att återställa ekosystemens förmåga, fortsätta att tillhandahålla viktiga miljötjänster och hjälpa ejidatarios genom att skapa jobb.
Genom dessa initiativ stödjer LILYSILK kontinuerligt miljöskydd, samhällets välbefinnande och skydd av biologisk mångfald. Låt oss tillsammans göra framsteg på vår väg mot en mer hållbar framtid.
LILYSILK National Breast
Cancer Foundation®
LILYSILK har varit en stolt supporter av National Breast Cancer Foundation, Inc.® (NBCF) sedan 2022, vilket visar vårt engagemang i kampen mot bröstcancer.
Hittills har LILYSILK donerat 5 000 dollar för att främja bröstcancermedvetenhet och ögonmasker värderade till över $43 000 för NBCF:s HOPE Kit, som delas ut till kvinnor som genomgår bröstcancerbehandling. Stöds under det tredje året av vårt partnerskap LILYSILK stödjer kontinuerligt NBCF-uppdraget "Helping Women Now®" genom att dedikera en del av intäkterna till saken. Från 1 mars 2024 till 30 juni 2025, 50 % av bruttoförsäljningen av LILYSILK X NBCF Caring Collection kommer att doneras till Helping Women Now®.
Genom dessa ansträngningar siktar LILYSILK på att gemensamt stödja NBCF och Helping Women Now® genom att ge hjälp och hopp till dem som drabbats av bröstcancer genom livräddande program och tjänster.
LILYSILK Baby2Baby
LILYSILK är hedrad att stödja Baby2Baby, en nationell ideell organisation som stärker familjer över hela landet med blöjor, kläder och alla basförnödenheter varje barn förtjänar. För att fira Mors dag hjälper vårt Baby2Baby-samarbete till att ge 250 000 blöjor till mammor och deras bebisar.
LILYSILK Oscar's Kids
LILYSILK är hedrad att samarbeta med Melissa Rauch @themelissarauch och samarbeta med #Oscarskids, en internationell välgörenhetsorganisation för barncancer som stödjer barn och deras familjer. Oscar's Kids grundades för att hedra Oscar Keogh, som tragiskt dog på DIPG vid fem års ålder. Melissa blev så inspirerad av hans liv att hon grundade välgörenhetsorganisationen genom att slå sig ihop med Oscars föräldrar. Tillsammans skapade de Oscar's Kids för att hedra Oscars liv och finansiera banbrytande global forskning om barncancer och att ge tröst, glädje och stöd till familjer och deras fantastiska barn under hela deras cancerresa.
Victory Outreach Women's Christian Recovery Home, Pomona, CA
Sedan 2018 har vi skänkt olika produkter allt från sidentäcken, kuddar och filtar till Att ge bättre levnadsvillkor för människor som försöker börja ett nytt liv.
Goodwill Southern California Donation Project
Vi är glada över att kunna donera en rad silkeslinnen och kläder till Goodwill i södra Kalifornien för försäljning i deras butiker. Pengarna som samlas in hjälper personer med funktionsnedsättning och missgynnande att säkra hållbar sysselsättning genom utbildning.
Free Lunch for Children in China
"Free Lunch for Children" syftar till att ge gratis lunch till skolbarn som bor i missgynnade områden i Kina genom online crowdsourcing.
China Soong Ching Ling Foundation- "Loving Dictionary" Donation Project
I Kina måste grundskoleelever från andra klass och framåt enligt den statliga läroplanen ha sina egna ordböcker. Men vissa studenter från landsbygden, särskilt i Guangxi-provinsen, har stora svårigheter att lära sig, eftersom de inte kan köpa kvalitetsordböcker på grund av personliga ekonomiska problem.