VIP MEDLEMSKAP
Njut av VIP-exklusiva fördelar! * Få VIP-exklusivt pris på alla artiklar* Gratis frakt inget minimum* Överraskande födelsemånad gåva* Specialerbjudanden den 19: e varje månad Läs mer

Gratis Frakt Beställningar Över 500 kr

Beställningar Över 500 kr

OEKO Certifierad

Giftfria Färgämnen

LilySilk
789789

Prenumerera & Få

5% RABATT

På artiklar med fullpris

Få senaste trender, uppdateringar och specialerbjudanden. Endast nya prenumeranter.
By filling in email address, I accept the sekretesspolicy.

SPARA EXTRA 5%
Prenumerera
Tack för prenumerationen!
Din kampanjkod på 5% rabatt är:
First5OFF
Det finns också i ditt email!

En introduktion till LILYSILKs välgörenhetsprogram

LILYSILK har ursprungligen grundat två mål i åtanke: målet att få världens silkekomfort till överkomliga priser och målet att förbättra levnadsstandarden för silkebönder och arbetare. Under de fyra åren sedan vi grundat har vi kommit långt för att uppnå dessa två mål. Vi känner emellertid att vi, som vi har blivit mer välmående, har ett tungare socialt ansvar som vi, som en framgångsrik (om än liten) företagsorganisation borde ha. Därför har vi utformat vårt välgörenhetsprogram för att bättre ge tillbaka samhället.

Vårt Löfte - Stor Kärlek

Vi har scheman att donera mycket mer inom en snar framtid. För varje köp som gjorts, kommer LILYSILK att donera USD 1 USD till fondpoolen. LILYSILK kommer att donera pengarna till de professionella välgörenhetsorganisationerna som ägnar sig åt att lösa fattigdom.

Om du har några idéer eller förslag angående vårt välgörenhetsprogram, var god kontakta oss på [email protected] Eventuella råd / förslag är välkomna.

Victory Outreach Women's Christian Recovery Home, Pomona, CA

Victory Outreach Pomona Recovery Homes är ett trosbaserat ettårigt program som ger en individ möjlighet att bryta missbrukscykeln med löftet om Guds Ord om ett nytt liv i Kristus.

Sedan år 2018 har vi donerat olika produkter som sträcker sig från silke täcken, kuddar och filtar, för att ge ett bättre levnadsförhållande för dem som försöker gå in på ett nytt liv. Att låta dem veta att vi bryr oss om dem och Gud älskar dem trots de misstag de gjorde som en människa.

Goodwill Southern California Donation Project

Sedan 1916 har Goodwill Södra Kaliforniens uppdrag varit att omvandla liv genom arbetskraften. De tjänar individer med funktionshinder och nackdelar, såväl som företag, genom att tillhandahålla utbildning, yrkeserfarenhet och jobbplaceringstjänster.

Samtidigt är vi väldigt nöjda med att få möjlighet att donera några silke sängkläder och kläder för deras ansträngningar att hjälpa människor, eftersom vi inte bara är butiker som säljer bättre siden, utan också ett företag som främjar bättre liv.

Free Lunch for Children in China

"Free Lunch for Children", Weibo-kampanjen initierad av DENG Fei-Editorial Board Member + Regissör för Reporting Center, Phoenix Weekly, syftar till att tillhandahålla gratis lunch för skolbarn i de fattiga områdena genom online publikationssourcing.

China Soong Ching Ling Foundation- "Loving Dictionary" Donation Project

I Kina krävs grundskolestudenter från andra klassen ovan av statsundervisningens läroplan för att få sina egna ordböcker. Vissa studenter från landsbygdsområden, särskilt de i Guangxi-provinsen, upplever emellertid stora svårigheter att studera eftersom de inte kan förvärva kvalitetsordböcker på grund av personliga ekonomiska problem och brådskande piratkopieringsproblem.

För att skapa en bättre kanal för dem som vill donera mot denna orsak, har China Soong Ching Ling Foundation skapat Primary Students Dictionary Fund.