4X POÄNG FÖR VIP
Njut av VIP-exklusiva fördelar! * Få VIP-exklusivt pris på alla artiklar* Gratis frakt inget minimum* Överraskande födelsemånad gåva* Specialerbjudanden den 19: e varje månad Läs mer

Retur & Utbyte

Inom 45 Dagar

Gratis FraktBeställningar Över 500 kr

Beställningar Över 500 kr

Pålitlig Butiks Högsta Betyg

7000+ Kundens Feedback

OEKO Certifierad

Giftfria Färgämnen

Retur & Utbyte inom 45 dagar
På LILYSILK strävar vi efter att erbjuda dig de bästa kvalitetsprodukterna och bekymmersfria kundservice, det är därför vi har gjort returprocessen mycket enkel! Vi förstår att inte alla köp fungerar, varför vi erbjuder en 45-dagars returpolicy för att garantera 100% tillfredsställelse.
Gratis frakt för beställningar över 500 kr
Vi erbjuder försäljning och leverans utan kontakt för varje beställning, plus fri frakt över hela världen för beställningar över 500 kr. När du gör en beställning behandlar vi din beställning inom 1-2 arbetsdagar och skickar ett spårningsnummer. Sedan tar det vanligtvis 2-4 arbetsdagar för leverans. Vi gör vårt bästa för att säkerställa en snabb leverans för alla beställningar; Observera dock att vissa beställningar kan försenas under denna speciella period.
7000+ Feedback med toppklassificeringar
Med över 200 000 beställningar som skickas över hela världen och över 600 000 sålda varor är LILYSILK älskad av våra kunder över hela världen för våra exceptionella produkter och kundtjänst i världsklass. Med 83% utmärkt pris på Trustpilot är LILYSILK högst rankad i flera kategorier. Vi förstår också något som händer, så det är därför vi alltid gör vårt bästa för att lösa problem för våra kunder.
OEKO-certifierad giftfri färg
Hos LILYSILK är vi stolta över vår höga produktionsstandard och strikta kvalitetskontroll. De flesta av våra silkeprodukter är Oeko-Tex Standard 100-certifierade vilket innebär att de har genomgått omfattande tester för att vara säkra på att de är fria från mer än 300 skadliga ämnen, inklusive toxiner och irriterande ämnen. Produkter som klarar testet garanterar våra kunder med produkter befriade från skadliga ämnen som säkerställer våra kunders välbefinnande.
lilysilk
  • NYHETER
  • SÄNGKLÄDER
  • NATTKLÄDER
  • KLÄDER
  • UNDERKLÄDER
  • ACCESSOARER
  • SALE
  • Ändra Valuta SEK
  • Byt Butik Sverige
LilySilk

Prenumerera & Få

5% RABATT

På artiklar med fullpris

Få senaste trender, uppdateringar och specialerbjudanden. Endast nya prenumeranter.
By filling in email address, I accept the sekretesspolicy.

SPARA EXTRA 5%
Tack för prenumerationen!
Din kampanjkod på 5% rabatt är:
First5OFF
det finns också i din inkorg!
Shoppa Nu

En introduktion till LILYSILKs välgörenhetsprogram

LILYSILK har ursprungligen grundat två mål i åtanke: målet att få världens silkekomfort till överkomliga priser och målet att förbättra levnadsstandarden för silkebönder och arbetare. Under de fyra åren sedan vi grundat har vi kommit långt för att uppnå dessa två mål. Vi känner emellertid att vi, som vi har blivit mer välmående, har ett tungare socialt ansvar som vi, som en framgångsrik (om än liten) företagsorganisation borde ha. Därför har vi utformat vårt välgörenhetsprogram för att bättre ge tillbaka samhället.

Vårt Löfte - Stor Kärlek

Vi har scheman att donera mycket mer inom en snar framtid. För varje köp som gjorts, kommer LILYSILK att donera USD 1 USD till fondpoolen. LILYSILK kommer att donera pengarna till de professionella välgörenhetsorganisationerna som ägnar sig åt att lösa fattigdom.

Om du har några idéer eller förslag angående vårt välgörenhetsprogram, var god kontakta oss på [email protected] Eventuella råd / förslag är välkomna.

Victory Outreach Women's Christian Recovery Home, Pomona, CA

Victory Outreach Pomona Recovery Homes är ett trosbaserat ettårigt program som ger en individ möjlighet att bryta missbrukscykeln med löftet om Guds Ord om ett nytt liv i Kristus.

Sedan år 2018 har vi donerat olika produkter som sträcker sig från silke täcken, kuddar och filtar, för att ge ett bättre levnadsförhållande för dem som försöker gå in på ett nytt liv. Att låta dem veta att vi bryr oss om dem och Gud älskar dem trots de misstag de gjorde som en människa.

Goodwill Southern California Donation Project

Sedan 1916 har Goodwill Södra Kaliforniens uppdrag varit att omvandla liv genom arbetskraften. De tjänar individer med funktionshinder och nackdelar, såväl som företag, genom att tillhandahålla utbildning, yrkeserfarenhet och jobbplaceringstjänster.

Samtidigt är vi väldigt nöjda med att få möjlighet att donera några silke sängkläder och kläder för deras ansträngningar att hjälpa människor, eftersom vi inte bara är butiker som säljer bättre siden, utan också ett företag som främjar bättre liv.

Free Lunch for Children in China

"Free Lunch for Children", Weibo-kampanjen initierad av DENG Fei-Editorial Board Member + Regissör för Reporting Center, Phoenix Weekly, syftar till att tillhandahålla gratis lunch för skolbarn i de fattiga områdena genom online publikationssourcing.

China Soong Ching Ling Foundation- "Loving Dictionary" Donation Project

I Kina krävs grundskolestudenter från andra klassen ovan av statsundervisningens läroplan för att få sina egna ordböcker. Vissa studenter från landsbygdsområden, särskilt de i Guangxi-provinsen, upplever emellertid stora svårigheter att studera eftersom de inte kan förvärva kvalitetsordböcker på grund av personliga ekonomiska problem och brådskande piratkopieringsproblem.

För att skapa en bättre kanal för dem som vill donera mot denna orsak, har China Soong Ching Ling Foundation skapat Primary Students Dictionary Fund.

Gratis Frakt

Beställningar över 500 kr
FRAKT UTAN FÖR SVERIGE? BYTA TILL
Observera: om du ändrar webbplatsen måste du välja de artiklar du vill köpa igen.

Välkommen till LILYSILK!!

5% rabatt

när du prenumererar e-post nedan

Gratis frakt Beställningar över 500 kr
Enkel retur & utbyte Inom 45 dagar

Jag accepterar att få e-post från LILYSILK och villkoren i LILYSILK sekretesspolicy

Din 5% RABATT
Är Redo

Det finns också i din e-post!
Använd kod: FIRST5OFF vid kassan