Silk Club Rewards
Topbanner Close
Hösten 2022-kollektionen är en elegant utforskning med chic siden inspirerad av safari och klassiska utilitaristiska silhuetter gjorda för stadslivet.
SochTVÄTTADE SILKE, MJUKA SOM MOCKA
Sochtvättat silke så mjukt som mocka i lugnoche neutrala toner och kvalitativa naturliga texturer, inspirerad av naturens milda skönhet.
Smör-mjukt sochtvättat silke känns som mocka, med den vackra draperingen av silke och en matt finish.
Be(you)tiful: Bär den på ditt sätt
Klassisk möter samtida med mångsidiga två-i-ett-bitar som utformats för att maximera din höstgarderob. Från ytterkläder dike rockar till chic skjorta klänningar, uttrycka din stil genom funktionella och mode framåt bitar för varje tillfälle.
Ohämmad style: Louisville Print
Skäm bort dig i vardaglig elegans med hästinspirerade tryck och figursmickroche silkessilhuetter, utformade för att höja din höstensemble.
LILYSILK nyaste skjorta klänning siluett, denna omedelbara klassiker hämtar inspiration från komfort och stil av retro klänningar.
Bekväma klassiker: Kashmirsamlingen
Det ultimata fallet garderob nödvändig, uppleva lyxigt mjuk kvalitet av stickad kashmir. En tidlös stil i lätt, klassisk komfort.
Topp på vår höst att göra-lista den här säsongen? Se löven ändra färg, bakar vår favoritkakerecept, och mysa i en perfekt höstkofta.
Stärk din vardagliga garderob med Silke Alpina Blazer. Tillverkad av 100% Charmeuse silke, är denna ultra-smickroche jacka en tidlös silke produkt du kommer att använda om och om igen.