Kundservice
Sverige | SEK kr
video-start
X

Om

När vissa delar av världen kommer ut ur mörkret av COVID-19 vill vi hjälpa dig att kliva tillbaka i rampljuset. Oavsett om du är redo att ta stora steg eller babysteg mot denna modiga nya värld, vill vi hjälpa dig att återfå ditt självförtroende, återta din härlighet och se framåt.

LILYSHEENA® -serien hjälper dig att komma ihåg hur det känns att känna ditt underbara, förhöjda jag, att lysa och vårda de värdefulla stunderna, oavsett om det är att dansa på ett bord, underhålla vänner på terrassen eller att gå med din hund i parken.

Vad är LILYSHEENA®?
advantage1
Kinesisk Crepe Bronsande Tyg

Det traditionella bronzing -tyget är styvt och täppt och inte bekvämt att bära. Denna nya innovativa sidenbronsning undviker dessa avsevärt. Bronsmaterialet crepe de chine och kallstrykningstekniken kombineras för att göra denna mjuka, andningsbara och hudvänliga glänsande häftklammer, som briljant upprätthåller balansen mellan komfort och mode.

advantage2
Blandat tyg i siden och metall

Vi blandar innovativt siden med metallgarn för att göra tyget mer hållbart och flexibelt medan det glittrar. Texturens flytlighet framhäver den metalliska glansen som skimrar över hela ytan, vilket tyst ger plagget en strålande pizzazz.

advantage3
Design för komfort

Dessa två tyger är utformade mer snygga och unika än vanligt siden, och överger inte sidens egenskaper. De är fortfarande mjuka och släta, vilket ger dig den ultimata komforten för ditt dagliga slitage samtidigt som du lyser i mängden.

Köp LILYSHEENA® -serien