VIP MEDLEMSKAP
Få 365 dagar gratis frakt genom att bli medlem av LILYSILK! VIP-medlemmar njuter av 365 DAGAR GRATIS FRAKT och exklusiva rabatter / erbjudanden på alla LILYSILK produkter. Starta

Gratis Frakt Beställningar Över 500 kr

Beställningar Över 500 kr

OEKO Certifierad

Giftfria Färgämnen

Vad är skillnaden mellan Charmeuse silke och Mullbärssilke?


Mullbärssilke är gjort av kakonger av larverna av mulberry silkesmaskar som föddes i fångenskap. Hela produktionsprocessen övervakas noggrant och silkeorm larverna kontrolleras strikt för att larverna ska kunna snurra silketrådar som är rundare, finare, jämnare, lättare och mer likformigt färgade än någon annan typ av silke i världen. Mullbärs silkfibrer är också extremt starka och slår lätt på stålfibrer med samma diameter i hållfasthet och hållbarhet.

Charmeuse silke, refereras inte till en typ av material som mullbärssilke gör; det är en silkeväv gjord med ett visst sätt att väva, vilket ger extra glans på framsidan i utbyte mot en matt finish på baksidan. Charmeuse silke kan tillverkas av alla sorters silke, inklusive mullbärssilke och används ofta på produkter som inte kräver framställning av båda sidor av tyget, såsom örngott och påslakan.
Vi på Lilysilk lovar dig att varje gång du ser Charmeuse silke som används på vår hemsida betyder det Charmeuse silke gjort av 100% rent och naturligt mullbärssilke.


Charmeuse silk vs Mulberry silk

Vi använder cookies för att optimera din upplevelse. Genom att använda vår webbplats godkänner du cookies.Läs merJag accepterar
X