Kundservice
Sverige | SEK kr

Om

På LILYSILK vill vi inspirera människor att leva ett bättre liv och en mer hållbar livsstil.

Denna cashmere -serie är gjord med omsorg av 100% naturliga premiummaterial och kan värma dig, omsluta dig och få dig att känna rätt mysig. Det är också vårt mål att göra ditt liv till en bättre upplevelse och planeten till en bättre plats.

Varför LILYSILK Cashmere?
des1
Kashmir, det "Mjuka Guldet"

Kashmirfibrer skördas genom att kamma håren från getterna. En mogen get producerar 40 g kashmir årligen. För att göra en kashmirstickad tröja kan det ta 3-5 getter.

Kashmirproduktionen är mycket begränsad; det står bara för 0,2% av produktionen från animaliska fibrer över hela världen. Det är ofta prissatt i gram och anses vara "mjukt guld" på grund av dess höga kvalitet och komfort.

des2
Utsökt hantverk

LILYSILK samlar kashmir från mongoliska bergsgetter. Vi snurrar standard-A-garn med 34 cm diameter och längd och 14-16 mikron tjocklek. I jämförelse varierar den genomsnittliga bredden på människohår mellan 60 och 100 mikron i tjocklek.

Dessutom är våra kashmirstickor långlivade. Det finns 12 maskor eller garnerader i en tum stickat tyg, vilket gör materialet relativt tjockt, vilket gör att din kashmirstickning kan vara långvarig och i god form.

des3
Hög kvalitet till ett rimligt pris

Vi vill alltid erbjuda våra kunder hälsosamma och ekologiska produkter. Vita fibrer kan uppnå alla färger med minimala kemikalier som används. Vår omsorg om varandra och planeten är det som driver oss.

Samtidigt strävar vi efter att låta dem vara nöjda med sina inköp med våra högkvalitativa produkter till ett överkomligt pris. Vi har lagt ner lång tid på att finjustera och förbättra våra produkter för att erbjuda den mest bekväma och lyxiga kashmir som kan ge dig den ultimata komforten och är tillräckligt mjuka för att bäras bekvämt mot bar hud.

Kashmir Samling
Klicka för Mer
Rekommendation från kashmirvårdsprodukter
FAQs
Hur tvättar/sköter jag? plus
Hur betygsätter jag kashmirprodukter? plus
Hur väljer man? plus
Hur hanterar man pillningen av cashmere -stickan korrekt? plus
Kashmir och ull? plus