VIP MEDLEMSKAP
Njut av VIP-exklusiva fördelar! * Få VIP-exklusivt pris på alla artiklar* Gratis frakt inget minimum* Överraskande födelsemånad gåva* Specialerbjudanden den 19: e varje månad Läs mer

Retur & Utbyte

Utökad till 60 dagar

Gratis FraktBeställningar Över 500 kr

Beställningar Över 500 kr

Pålitlig Butiks Högsta Betyg

8000+ Kundens Feedback

OEKO Certifierad

Giftfria Färgämnen

Utökad 60-dagars retur och byte
På LILYSILK strävar vi efter att erbjuda dig de bästa kvalitetsprodukterna och bekymmersfria kundservice, det är därför vi har gjort returprocessen mycket enkel! Vi förstår att inte alla köp fungerar, varför vi erbjuder en 60-dagars returpolicy för att garantera 100% tillfredsställelse.
Gratis frakt för beställningar över 500 kr
Vi erbjuder försäljning och leverans utan kontakt för varje beställning, plus fri frakt över hela världen för beställningar över 500 kr. När du gör en beställning behandlar vi din beställning inom 1-2 arbetsdagar och skickar ett spårningsnummer. Sedan tar det vanligtvis 2-4 arbetsdagar för leverans. Vi gör vårt bästa för att säkerställa en snabb leverans för alla beställningar; Observera dock att vissa beställningar kan försenas under denna speciella period.
8000+ Feedback med toppklassificeringar
Med över 200 000 beställningar som skickas över hela världen och över 600 000 sålda varor är LILYSILK älskad av våra kunder över hela världen för våra exceptionella produkter och kundtjänst i världsklass. Med 83% utmärkt pris på Trustpilot är LILYSILK högst rankad i flera kategorier. Vi förstår också något som händer, så det är därför vi alltid gör vårt bästa för att lösa problem för våra kunder.
OEKO-certifierad giftfri färg
Hos LILYSILK är vi stolta över vår höga produktionsstandard och strikta kvalitetskontroll. De flesta av våra silkeprodukter är Oeko-Tex Standard 100-certifierade vilket innebär att de har genomgått omfattande tester för att vara säkra på att de är fria från mer än 300 skadliga ämnen, inklusive toxiner och irriterande ämnen. Produkter som klarar testet garanterar våra kunder med produkter befriade från skadliga ämnen som säkerställer våra kunders välbefinnande.
lilysilk
  • NYHETER
  • SÄNGKLÄDER
  • NATTKLÄDER
  • KLÄDER
  • UNDERKLÄDER
  • ACCESSOARER
  • SALE
  • Ändra Valuta SEK
  • Byt Butik Sverige
LilySilk

Prenumerera & Få

10% RABATT

vid ditt första köp

Få senaste trender, uppdateringar och specialerbjudanden. Endast nya prenumeranter.
By filling in email address, I accept the sekretesspolicy.

SPARA EXTRA 10%
Tack för prenumerationen!
Din kampanjkod på 10% rabatt är:
First10OFF
det finns också i din inkorg!
Shoppa Nu

Tjäna Pengar Med Lilysilk

Kom Till Lilysilk Och Bli Partner

Lilysilk är en snabbväxande internationell återförsäljare som specialiserat sig på 100% sidenprodukter, inklusive lyxiga sidenkläder, sidensängkläder, nattkläder och populära accessoarer. Våra produkter är alla certifierade enligt OEKO-TEX standard 100 och fria från farliga kemikalier. Vi ger GRATIS FRAKT på beställningar över 400 kr och 45-dagars retur- och utbytesgaranti. Lilysilk har kontor i Europa, USA och Japan.

Lilysilk kommer att skapa ett långsiktigt win-win förhållande med dig. Du behöver inte spendera pengar, men gå med tusentals andra som tjänar stor provision genom att marknadsföra Lilysilks produkter, erbjudanden, och kuponger på sociala nätverk, webbplatser, tidskrifter ... Lilysilk välkomnar er alla och du kommer att nytta av våra högkvalitativa produkter, attraktiva erbjudanden och bästa kundservice. Gå med och marknadsför Lilysilk till dina läsare, följare, familjer och vänner, så tjänar du mer pengar!

Hur det fungerar?

Vad kan Lilysilks partner dra nytta av programmet?

> Upp till 12% provision på alla försäljningar.

> Jämförelsevis högre provision som du kommer att tjäna på grund av de högkvalitativa & lyxiga sidenprodukter vi säljer.

> Extra 15 GBP bonus om du slutför 15 försäljningar i en månad.

> Senaste nyhetsbrevet - hålla dig informerad om senaste statistiken, erbjudanden, kuponger och annonser.

>Rapportering och försäljnings översikt hjälper dig att granska dina prestationer och uppdrag tydligt.

Lilysilks plattform till att bli partner

Hur Man Går Med Lilysilks Program och Börjar?

1. Skapa ett konto / logga in på Affiliate Window, Shareasale eller Linkshare som utgivare (eller partner).

2. Sök efter Lilysilk Program med vårt nummer (6319 på Affiliate Window, 48228 på Shareasale, 39662 på Linkshare) och ansök omedelbart.

3. När du är godkänd som vår partner på plattformen du valde, hitta våra erbjudanden, kuponger produker och börja marknadsföra dem på din webbplats eller sociala medier.

4. Efter besökarna besöker din länk och köper på Lilysilk, kommer plattformen att registrera försäljningen och Lilysilk betala provisionen (från 5% till 12%) till dig.

Ansök nu eller kontakta [email protected] för ytterligare hjälp!

Gratis Frakt

Beställningar över 500 kr
FRAKT UTAN FÖR SVERIGE? BYTA TILL
Observera: om du ändrar webbplatsen måste du välja de artiklar du vill köpa igen.

Välkommen till LILYSILK!!

Extra 10% Rabatt

när du prenumererar på e-post nedan

Gratis frakt Beställningar över 500 kr
Enkel retur & utbyte Inom 60 dagar

Jag accepterar att få e-post från LILYSILK och villkoren i LILYSILK sekretesspolicy

Din 10% RABATT
Är Redo

Det finns också i din e-post!
Använd kod: FIRST10OFF vid kassan