400 kr rabatt Var 3000 kr du använt. Koda: MOMDAY >
Siden Klubb Belönningar
Topbanner Close

Tjäna Pengar Med Lilysilk

Kom Till Lilysilk Och Bli Partner

Lilysilk är en snabbväxande internationell återförsäljare som specialiserat sig på 100% sidenprodukter, inklusive lyxiga sidenkläder, sidensängkläder, nattkläder och populära accessoarer. Våra produkter är alla certifierade enligt OEKO-TEX standard 100 och fria från farliga kemikalier. Vi ger GRATIS FRAKT på beställningar över 400 kr och 45-dagars retur- och utbytesgaranti. Lilysilk har kontor i Europa, USA och Japan.

Lilysilk kommer att skapa ett långsiktigt win-win förhållande med dig. Du behöver inte spendera pengar, men gå med tusentals andra som tjänar stor provision genom att marknadsföra Lilysilks produkter, erbjudanden, och kuponger på sociala nätverk, webbplatser, tidskrifter ... Lilysilk välkomnar er alla och du kommer att nytta av våra högkvalitativa produkter, attraktiva erbjudanden och bästa kundservice. Gå med och marknadsför Lilysilk till dina läsare, följare, familjer och vänner, så tjänar du mer pengar!

Hur det fungerar?

Vad kan Lilysilks partner dra nytta av programmet?

> Upp till 12% provision på alla försäljningar.

> Jämförelsevis högre provision som du kommer att tjäna på grund av de högkvalitativa & lyxiga sidenprodukter vi säljer.

> Extra 15 GBP bonus om du slutför 15 försäljningar i en månad.

> Senaste nyhetsbrevet - hålla dig informerad om senaste statistiken, erbjudanden, kuponger och annonser.

>Rapportering och försäljnings översikt hjälper dig att granska dina prestationer och uppdrag tydligt.

Lilysilks plattform till att bli partner

Hur Man Går Med Lilysilks Program och Börjar?

1. Skapa ett konto / logga in på Affiliate Window, Shareasale eller Linkshare som utgivare (eller partner).

2. Sök efter Lilysilk Program med vårt nummer (6319 på Affiliate Window, 48228 på Shareasale, 39662 på Linkshare) och ansök omedelbart.

3. När du är godkänd som vår partner på plattformen du valde, hitta våra erbjudanden, kuponger produker och börja marknadsföra dem på din webbplats eller sociala medier.

4. Efter besökarna besöker din länk och köper på Lilysilk, kommer plattformen att registrera försäljningen och Lilysilk betala provisionen (från 5% till 12%) till dig.

Ansök nu eller kontakta service@lilysilk.se för ytterligare hjälp!